Soutěž o kalendář Emirates

Vyhlášení soutěže: 30. 1. 2017 / Uzávěrka soutěže: 21. 2. 2017

Výherce: Marie Dostálová

V soutěži hrajeme o kalendář letecké společnosti Emirates pro rok 2017. Chcete mít tento kalendář na svém stole? Klikněte na odkaz níže a zjistěte, co pro to můžete udělat.

Jak se zúčastnit soutěže

  1. Dejte like naší Facebook stránce
  2. Soutěžní otázka: Která z naší nabídky letenek společnosti Emirates vás zaujala nejvíce a proč? Odpověď pište do komentáře k soutěžnímu příspěvku.
  3. Sdílejte příspěvek ohlašující tuto soutěž.

Portál SVĚT LETENEK je tu pro vás



Zajímá vás něco?

Napište nám na e-mail info@svet-letenek.cz nebo volejte na telefon +420 596 123 456 a jistě společně nalezneme nejvhodnější řešení pro vaši cestu do zahraničí. Těšíme se na naši spolupráci!

Pokud byste se rádi zúčastnili naší soutěže, doporučujeme přečíst obecná pravidla pro soutěže.
  1. 1. Pořadatel soutěže

    1. 1.1. Pořadatelem soutěže je SVĚT LETENEK ® - cestovní kancelář SMILEX Travel se sídlem Střední 1, 702 00 Ostrava, IČ: 05526264
  2. 2. Pravidla soutěže

    1. 2.1. Propagační akce není žádným způsobem sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook a nijak s ní nesouvisí.
    2. 2.2. Účastníkem soutěže se může stát osoba starší 18 let, která akceptuje pravidla soutěže a splní stanovené soutěžní podmínky. Účastník soutěže musí mít doručovací adresu na území České republiky.
    3. 2.3. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž kdykoliv zrušit bez udání důvodů. Výhra není soudně vymahatelná, je nepřenosná a nevyměnitelná.
    4. 2.4. Ve sporných případech si SVĚT LETENEK vyhrazuje právo rozhodnout s konečnou platností.
    5. 2.5. Do slosování bude zařazen každý účastník, který se přihlásí do souteže splněním všech podmínek.
    6. 2.6. Účastí v soutěži vyjadřuje účastník souhlas s pravidly soutěže. Zároveň v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů vyjadřuje souhlas se zpracováním osobních údajů poskytnutých v rozsahu této soutěže, tj. jméno, příjmení, e-mail, údaje o účasti v soutěži společnosti SMILEX Travel, se sídlem viz bod 1.1, jakožto správcem za účelem dalšího marketingového zpracování, a to na dobu neurčitou, resp. do vyjádření nesouhlasu účastníka s dalším zpracováním osobních údajů. Účastník bere na vědomí, že má práva dle § 11, 21 zák. č. 101/2000 Sb., tj. zejména že poskytnutí údajů je dobrovolné, že může bezplatně kdykoliv na adrese správce požádat o ukončení zpracování osobních údajů a jejich likvidaci, že má právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto osobních údajů, blokování nesprávných osobních údajů, jejich likvidaci, atd. V případě pochybností o dodržování práv správcem se může účastník na správce obrátit. Dozorovým orgánem je Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, Praha 7.
  3. 3. Mechanismus soutěže

    1. 3.1. Soutěž bude probíhat ode dne vyhlášení, do posledního dne trvání soutěže do 23:59 hodin. Trvání každé soutěže je upřesněno na její stránce.
    2. 3.2. Účastník soutěže musí splnit podmínky soutěže, které jsou upřesněné na stránkách soutez.svet-letenek.cz, případně ve facebookovém příspěvku, který ohlašuje soutěž.
  4. 4. Výhra

    1. 4.1. Výhra je specifikována na stránkách soutez.svet-letenek.cz, případně ve facebookovém příspěvku, který ohlašuje soutěž.
    2. 4.2. Výhercem se stává ten, kdo splní všechny výše uvedené podmínky a zároveň bude jako výherce vylosován.
    3. 4.3. Výherce bude vyhlášen nejdéle do 7 dní od ukončení soutěže. Vyhlášení proběhne na facebookové stránce "SVĚT Letenek - levné letenky online" i na stránkách soutez.svet-letenek.cz.
    4. 4.4. Vyrozumění o výhře bude výherci zasláno na kontakt, který uvede během účasti v soutěži, tj. email, telefon, facebookový profil apod.
    5. 4.5. V případě, že se výherce nepřihlásí o výhru do tří dnů od vyhlášení vítěze, bude vyhlášen jiný výherce.